Arv og testamente

Mange mennesker ønsker at gøre en forskel og har næstekærlighed som en vigtig værdimarkør i deres liv.  Derfor erfarer Terre des Hommes Danmark at mennesker testamenterer noget af deres arv til at hjælpe børn i nød, så de får ressourcer til et bedre liv og en bedre fremtid.

I Danmark er det sådan, at har du ikke skrevet et testamente og har du ingen arvinger, så tilfalder hele din formue statskassen.

Vælger du i stedet at testamentere noget eller hele din formue til Terre des Hommes Danmark, vil din arv få enorm betydning for nødstedte børn mange år ud i fremtiden.

Gratis testamente
Tiltænker du Terre des Hommes Danmark i dit testamente, er vi gået i samarbejde med  Legal Desk, som er en ”gør det selv” platform, som hjælper dig med juridiske dokumenter. Her kan du gratis donere et valgfrit beløb til vores sag og samtidig få et gratis testamente.

Med Legal Desk besvarer du spørgsmål og får vejledning via deres platform. Du vil i løbet af processen blive spurgt om du vil donere til et godt formål, og her skal du vælge os som arvsmodtager, da vil testamentet blive gratis. Når du er færdig med at besvarer spørgsmålene får du testamentet med det samme.

Du kan finde Lav et gratis testamente her.

Når du har oprettet testamentet, skal det underskrives foran en notar eller to vitterlighedsvidner. Du kan også støtte os og samtidig efterlade mere til dine arvinger med 30 %-løsningen.

*Til din/jeres information koster oprettelsen af et testamente hos en advokat cirka 5000 kr.

Har du spørgsmål eller ønsker du en uforpligtende samtale med os om mulighederne, er du hjertelig velkommen til at kontakte vores kasserer Dorthe Kristensen på telefon 6074 2015 eller via e-mail: info@terredeshommes.dk.

Det er naturligvis helt uforpligtende.