Terre des Hommes DK holder løbende arrangementer i Danmark for at fremme den gode sag.

Næste arrangement i 2019 er :

Stort gallashow på Ganløse Kro:

Igen i år inviterer Ganløse Kro indenfor til Jan Schous store Gallashow for organisationen Terre Des Hommes.

Søndag den 15. marts kl. 12.00 bliver der præsenteret en række af populære danske kunstner, skuespillere og sangere, som vil underholde gratis denne søndag eftermiddag. Alt overskud fra dette arrangement på Ganløse Kro går ubeskåret til Terre des Hommes. Personalet donerer også deres løn denne dag til den internationale hjælpeorganisation. Så hjælp Jan Schou og Ganløse Kro med denne gode sag ved at lade dig underholde.
Derud over vil der være et stort lotteri med lækre præmier.

Overskuddet går ubeskåret til Terre Des Hommes
KUN kr. 399,- inkl. det store kolde bord

Du kan bestille biletterne her


Udpluk af tidligere arrangementer:

Udsolgt forrygende Galla-show i Ganløse

Det blev en bragende succes, og der var total udsolgt, da Ganløse Kro søndag den 10. marts 2019 dannede rammen om det årlige gallashow, hvor en perlerække af danske kunstnere optrådte gratis til fordel for Terre Des Hommes, Danmark

Det var landsambassadør for Terre des Hommes, skuespilleren og revykunstneren Jan Schou, der med sin ildhu og entusiasme igen havde formået at sætte et program sammen med høj professionalisme, hjertevarme og energi. For tiende gang var Ganløse Kro rammen om arrangementet der, som sædvanligt samlede fuldt hus.

Det var kort og godt en eftermiddag med det ene højdepunkt efter det andet, som gav publikum en række forrygende oplevelser, hvor der blev grint og ikke mindst mindedes gode gamle hits med de dygtige kunstnere. Medvirkende var blandt andet Rasmus Krogsgård, Susanne Breuning, Dario Campeotto, Kiki Brandt, Mikkel Schrøder Uldal, Pernille Schrøder, Anne Herdorf, Peter Nørgaard, samt ikke mindst Jan Schou selv.

Køb blomster, køb blomster som går til et godt formål, blev fremført af Bakke-sangerinden Anette Oxenbøll, hvilket det veloplagte publikum tog imod med kyshånd, og mange sedler blev hæftet i hendes strømpebånd til stor morskab for alle.

Stor købelyst var der også af lodder i tombolaen, hvor en række flotte gevinster, som bl.a. Jan Schou havde fået doneret skiftede ejermand.

Således kunne alle drage hjem med både en fantastisk og underholdende oplevelse men også for mange, en gevinst.

Næste Galla show i Ganløse bliver søndag den 15. marts 2020.