Bliv fadder

Hjælp disse børn med et fadderskab.

Vidste du, at for 110 kr. om måneden, som et fadderskab koster, kan du hjælpe et barn med mad, skolegang og sundhedsydelser og er med til at beskytte barnet mod børnearbejde?

Et fundament til en bedre fremtid.

 1. kr. er mindre end 1 caffe latte om ugen i en måned, fem timers parkering om dagen i indre by, et månedlig online avisabonnement, en biografbillet, et museumsbesøg, et teaterbesøg eller tur/retur over Storebæltsbroen.

110 kr. for et fadderskab pr. måned til et barn – og så kan du endda trække beløbet fra i SKAT.

Et fadderskab er den direkte måde for dig at opleve, at din hjælp gør en forskel. For 2-3 kroner om dagen efter skat, giver du et barn mulighed for at få en uddannelse, mad og sundhedsydelser. Du støtter barnets trivsel og beskytter det mod børnearbejde.

For eksempel kan nævnes et par af vore projekter, som er dybt afhængige af fadderskaber. Blandt mange kan nævnes projektet Wema, Mombasa, Kenya, som beskytter og rehabiliterer pige-gadebørn. Ligesom vi har et projekt i New Delhi, Indien, Tihar Jail, som hjælper fattige børn af forældre eller den ene forælder som sidder fængslet. Mange af forældrene er livstidsfanger. Børnene har ingen mulighed for skolegang, hvis ikke de støttes med et fadderskab.

Fadderskabet sikrer børnenes grundlæggende rettigheder, som sundhed, sikkerhed og mulighed for en basisuddannelse.

Det er blot for at nævne et par stykker af vores mange projekter.

Selv om skolegang er gratis i de fleste lande, har den fattigste og største befolkningsdel ofte ikke råd til at sende deres børn i skole, på grund af udgifter til mad på skolen, bøger og skoleuniform. Dit bidrag vil sikre barnet denne skolegang. Ved at blive fadder støtter du ikke blot det enkelte barn, men hele familien og barnets lokalmiljø.

Hvordan vælges børnene?

I Terre des Hommes Danmark skeler vi ikke børnenes baggrund af køn, alder, race eller nationalitet.

Vi prioriterer fadderskabsbørnene efter to principper:

 1. Først i rækken er de børn, der har mistet en fadder, og derfor er i risiko for at måtte afbryde deres skolegang. Derfor skal der findes nogle nye faddere.
 2. Derefter tegnes fadderskaber i den rækkefølge vi har fået børnene ind. Det betyder, at de børn, der har ventet længst, står først i køen.

Prisen 110 kr. for et fadderskab i Terre des Hommes Danmark er lavere end andre steder. Det skyldes blandt andet, at vi som frivillig og ulønnet forening har lavere administrationsomkostninger end andre organisationer, der tilbyder fadderskaber, men også at vi administrerer fadderskaberne efter ovennævnte principper.

Hjælp disse børn med et fadderskab.

Skattefradrag

Terre des Hommes Danmark er en humanitær forening, godkendt af blandt andet Indsamlingsnævnet under Justitsministeriet og vores fadderskaber er som følge heraf og de gældende skatteregler fuldt fradragsberettigede. For at indberette dine betalinger til SKAT skal vi bruge dit CPR-nummer. Det bliver ikke brugt til andre formål og sendes til os i krypteret form. Vi er selvfølgelig omfattet af de nye GDPR regler og har en godkendt privatpolitik angående personfølsomme oplysninger. Hvis du ønsker skattefradraget bedes du derfor oplyse dit CPR-nummer.

Opsigelse

Et fadderskab kan til enhver tid opsiges, med 30 dages varsel til ophør ved udgangen af den efterfølgende måned.

Sådan fungerer det 

 1. Når du har tegnet et fadderskab modtager du med det samme en bekræftelse fra os per e-mail.
 2. Få dage senere modtager du per e-mail et foto og oplysninger om dit barn og den situation, det befinder sig i.
 3. Du modtager også en opkrævning, der kan betales med dankort eller kreditkort via vores hjemmeside. Det er også nemt at tilmelde betalingen til Betalingsservice. Der står på den første opkrævning, hvordan du gør. Du bestemmer selv om dit fadderskab skal betales månedligt, kvartalsvis, halvårligt eller årligt forud.
 4. Herefter får du en gang om året billeder og nyt om dit barn samt om udviklingen i barnets lokalområde. For at holde udgifterne på et minimum, og spare penge til papir og porto, bliver disse informationer ligeledes sendt per e-mail.
Jeg vil gerne være fadder.

  Dine oplysninger

  Antal fadderskaber a 110 kr. per måned
  1 barn2 børn3 børnAndet antal - indtast herunder

  Jeg ønsker at betale:

  MånedligtKvartalsvisHalvårligtÅrligt


  Jeg er indforstået med, at det er Terre des Hommes' sekretariat, der udvælger barnet/børnene så børn, der har mistet en fadder og risikerer at måtte afbryde skolegangen, står først i køen, og at børn derefter får faddere i den rækkefølge, vi har fået dem ind, så de børn, der har ventet længst, tegnes først.