Bliv fadder

Et fadderskab er den direkte måde for dig at opleve, at din hjælp gør en forskel. For 2,5 kroner om dagen efter skat giver du et barn mulighed for at få en uddannelse, mad og sundhedsydelser. Du støtter barnets trivsel og beskytter det mod børnearbejde.

Selv om skolegang er gratis i de fleste lande har den fattigste og største befolkningsdel ofte ikke råd til at sende deres børn i skole på grund af udgifter til mad på skolen, bøger og skoleuniform. Dit bidrag vil sikre barnet denne skolegang. Ved at blive fadder støtter du ikke blot det enkelte barn, men hele familien og barnets lokalmiljø.

Hvordan vælges børnene?

I Terre des Hommes diskriminerer vi ikke børn på baggrund af køn, alder, race eller nationalitet.

Vi prioriterer fadderskabsbørnene efter to principper:

  1. Først i rækken er de børn, der har mistet en fadder, og derfor er i risiko for at måtte afbryde deres skolegang.
  2. Derefter tegnes fadderskaber i den rækkefølge vi har fået børnene ind. Det betyder, at de børn, der har ventet længst, står først i køen.

Prisen for et fadderskab i Terre des Hommes er lavere end andre steder. Det skyldes bl.a. at vi som frivillig forening har lavere omkostninger end andre organisationer, der tilbyder fadderskaber, men også at vi administrerer fadderskaberne efter ovennævnte principper.

Skattefradrag

Terre des Hommes er en godkendt humanitær forening og vores fadderskaber er fuldt fradragsberettigede. For at indberette dine betalinger til Skat skal vi bruge dit CPR-nummer. Det bliver ikke brugt til andre formål og sendes til os i krypteret form. Hvis du ønsker skattefradraget bedes du derfor oplyse dit CPR-nummer.

Opsigelse

Et fadderskab kan til enhver tid opsiges med 30 dages varsel til ophør ved udgangen af den efterfølgende måned.

Sådan fungerer det 

  1. Når du har tegnet et fadderskab modtager du med det samme en bekræftelse fra os per e-mail.
  2. Få dage senere modtager du per e-mail et foto og oplysninger om dit barn og den situation, det befinder sig i.
  3. Du modtager også en opkrævning, der kan betales med dankort eller kreditkort via vores hjemmeside. Det er også nemt at tilmelde betalingen til Betalingsservice. Der står på den første opkrævning, hvordan du gør. Du bestemmer selv om dit fadderskab skal betales månedligt, kvartalsvis, halvårligt eller årligt forud.
  4. Herefter får du en gang om året billeder og nyt om dit barn samt om udviklingen i barnets lokalområde. For at holde udgifterne på et minimum, og spare penge til papir og porto, bliver disse informationer ligeledes sendt per e-mail.
  5. Hvis du ikke i forvejen er medlem af Terre des Hommes Danmark, får du samtidig et gratis 12 måneders personligt medlemskab til en værdi af 120 kr. (gælder ikke virksomheder og foreninger). Et medlemskab giver dig bl.a. mulighed for at deltage i foreningens årlige generalforsamling.
Jeg vil gerne være fadder.

Dine oplysninger

Antal fadderskaber a 110 kr. per måned
1 barn2 børn3 børnAndet antal - indtast herunder

Jeg ønsker at betale:

MånedligtKvartalsvisHalvårligtÅrligt


Jeg er indforstået med, at jeg ved tegning af fadderskab får 12 måneders gratis personligt medlemskab af Terre des Hommes Danmark (gælder ikke virksomheder og foreninger). Efter det første år er kontingentet 120 kr. om året. Jeg kan til enhver til melde mig ud igen uden varsel.


Jeg er indforstået med, at det er Terre des Hommes' sekretariat, der udvælger barnet/børnene så børn, der har mistet en fadder og risikerer at måtte afbryde skolegangen, står først i køen, og at børn derefter får faddere i den rækkefølge, vi har fået dem ind, så de børn, der har ventet længst, tegnes først.