Disse børn mangler faddere:

Her er en lille oversigt på børn, som mangler faddere. Du kan hjælpe dem, med at sikre børnene en bedre fremtid ved at blive fadder. Et fadderskab koster 110 kr. pr. barn.

Når du vælger et eller flere af børnene, via vores fadderformular, får du selvfølgelig både billede og navn, samt andre vigtige oplysninger om barnet.

Tanzania:

Pige INTEL school projektet Tanzania
ID: TANZ I

Hendes far forlod hende og hendes bror, da de var meget små. Deres mor, som har et lille forretning, der sælger grøntsager fra en vej-bod, har kæmpet for at få dem i skole. Hendes mor ville være evigt taknemmelig, for den mulighed, du giver hendes barn igennem støtte til pigens skolegang. Hun ved udmærket, at skolegang er vejen frem for hendes barns fremtid, men på grund af hendes økonomi, er det svært at afsætte midler dertil.

Vil du være fadder til pigen, skal du skrive ID: TANZ. I i feltet bemærkningernår du udfylder fadderformularen.

Pige fra INTEL school projektet Tanzania
ID: TANZ. II

Denne lille pige bor i øjeblikket hos sin far og tante, og da de begge kæmper økonomisk, har det været hårdt at finde penge til at starte hendes skolegang. Hos Intel Skolen håber de virkelig, at hun får det bedste ud af, hvad livet har at byde på, og din hjælp er et stort skridt mod denne virkelighed.

Vil du være fadder til pigen, skal du skrive ID: TANZ. II i feltet bemærkningernår du udfylder fadderformularen.

Dreng fra INTEL school projektet Tanzania
ID: TANZ III

Denne lille dreng er en klasse 1-elev, hvis drømme næsten blev afbrudt, da hans forældre er landmænd og økonomisk ude af stand til at sætte ham i skole. Han er meget aktiv, bevidst om sine omgivelser og nysgerrige, alle gode ingredienser i et strålende sind. Intel-skolen passer godt til ham, og forhåbentlig får han den uddannelse, han skal bruge for at stråle endnu mere for en bedre fremtid.

Vil du være fadder til drengen, skal du skrive ID: TANZ III i feltet bemærkningernår du udfylder fadderformularen.

Pige fra Tanzania
ID: TANZ IV

Denne lille pige bor i øjeblikket sammen med sin mor, der sælger mad ved vejen. Det er hårdt at drive forretning ved vejen, og hun har haft det hårdt med, at skulle bo hos sin mor ved vejen. Det er vores håb, at hun gennem din generøsitet og velvillige hjælp bliver i skolen hele vejen igennem, så hun senere kan hjælpe sin mor, så de begge kan få en bedre fremtid.

Vil du være fadder til pigen, skal du skrive ID: TANZ. IV i feltet bemærkningernår du udfylder fadderformularen.

Sri Lanka: 

Dreng fra Nugegoda projektet i Sri Lanka
ID: Nug l
Det er en lille dreng på 11 år, som bor sammen med sin storebror, far og mor. Han går i skole og bliver fulgt i skole af sin mor. Hans far kører tuk tuk, og er den eneste indtjeningskilde i familien. Deres hus, som bærer præg af det område, som de bor i er på  10×10 kvadratmeter, og ligger ved jernbanen i Colombo i et større slum område med stor fattigdom. Det vil være en stor hjælp for familien, hvis hans skolegang kunne dækkes via et fadderskab, så hans skolegang er sikret indtil han står med et eksamensbevis i hånden.
Vil du være fadder til drengen, skal du skrive ID: Nug l i feltet bemærkningernår du udfylder fadderformularen.


Pige fra Hikkaduwa  projektet i Sri Lanka
ID: Hik I
Det er en lille pige på 12 år, som bor i Hikkaduwa, der ligger på Sri Lankas sydkyst. Det er en by som besøges af mange turiser, det betyder også at indtjeningen for indbyggerne er afhængig af, hvor mange turister der kommer. Familiens indkomst er meget lille, og derfor vil det være en stor hjælp, hvis pigen fik en fadder. På mange skoler udleveres der et måltid mad i løbet af dagen betalt af det offentlige, men det gælder ikke på hendes skole. Pigen går i 6. klasse, hun har en yngre søster og en ælde bror. Hun er meget dygtig i skolen og hendes hobby er at danse.

Vil du være fadder til pigen, skal du skrive ID: Hik I, i feltet bemærkningernår du udfylder fadderformularen.

Pige fra Hikkaduwa  projektet i Sri Lanka
ID: Hik II
Det er en lille pige som bor i den nordlige del af Hikkaduwa by, der ligger på Sri Lankas sydkyst, og er et yndet mål for turisterne.
Pigen er 11 år, går i 6. klasse og hendes hobby er at danse. Hun har ingen søskende. Hendes far er død i november 2022, og derfor står hendes mor nu med en økonomi, som er så knap, at der ikke er nok at leve af. Hun har intet arbejde, da det har været faderen, som har været forsørgeren. Pigen får fra staten kr. 50 om måneden, og det er den eneste indtægt. Derfor vil et fadderskab sikre, at pigen kan fortsætte i skolen, og ikke pludselig skal være med til at tjene penge til familiens fornødenheder. At tjene penge i den alder kan gøres på mange måder!! Derfor håber vi, at der er en fadder, som vil støtte denne lille pige, så hun til sidst kan gå ud af skolen med et eksamensbevis, og sikre sig en bedre fremtid.

Vil du være fadder til pigen, skal du skrive ID: Hik II, i feltet bemærkninger – når du udfylder fadderformularen.

Dreng fra Hikkaduva Projektet i Sri Lanka
ID: Hik III
En lille dreng på 11 år, der brændende ønsker sig en fadder, så hans skolegang er sikret. Han er meget dygtig i skolen. Derfor er det et højt ønske, at han kan fortsætte i skolen, så han ikke skal ud og arbejde og være med til at skaffe penge til de mest basale fornødenheder. Drengen har en ældre søster. Hans far er arbejdsmand og får dermed en meget lav løn, som sammen med den inflation, der er i Sri Lanka betyder, at det er svært at få enderne til at mødes. Derfor får drengen et måltid mad i skolen, som gives af staten. Hans bedstemor bor ved dem, og hun har en pension på kr. 50 om måneden- hvilket ikke strækker langt.

Vil du være fadder til drengen, skal du skrive ID: Hik III, i feltet bemærkninger – når du udfylder fadderformularen

 

Dreng fra Hikkaduva Projektet i Sri Lanka
ID: Hik IV
Vil du være fadder for en lille dreng som er 11 år, som bor i slummen sammen med sin far, mor og sin storebror. Hans storebor er 19 år, og forsøger at finde et job indenfor hotelbranchen. Det er svært, da der er mange om buddet. Drengens far arbejder som arbejdsmand, hvis der er noget arbejde at få. Det betyder, at der ikke er økonomi til de basale fornødenheder. Derfor kan man godt frygte, at drengen må forlade skolen, for selvom der er fri skolegang i Sri Lanka, så skal der betales for skoleuniform og bøger m.m. Inflationen er meget høj i Sri Lanka mange priser er steget med 50%, så det er virkelig svært for mange familier.

Vil du være fadder til drengen, skal du skrive ID: Hik IV, i feltet bemærkninger – når du udfylder fadderformularen

Indien:

Pige fra Trankebar projektet Pudhu Punal
ID: Tra I Indien
12 årig pige, hvis forældre er fattige landarbejdere med en ussel løn. Da forældrene har langt at gå, hver dag, til arbejde var pigen meget overladt til sig selv. Hun er nu blevet optaget på St. JOSEPH´S hjemmet for fattige piger. Pigen ønsker at fortsætte skolen og få hjælp til at tage en uddannelse senere. MEN især piger af fattige familier er i en vanskelig situation. Hjælper man denne pige med et sponsorat, kan hun få en eksamen og et bedre liv end hendes forældre.

Vil du være fadder til pigen, skal du skrive ID: Tra I Indien, i feltet bemærkninger – når du udfylder fadderformularen.

 

Pige fra Trankebar projektet Pudhu Punal
ID: Tra II Indien
Indisk 13 årige pige har stort behov for hjælp, da faderen har forladt familien. Moderen tjente kun få penge ved syning, hun er nu blevet syg og ved ikke, hvordan det skal gå familien fremover. Familien bor i et slumkvarter. Der er et akut behov for hjælp til pigen, hvis hun fortsat skal have mulighed for, at gå i skole og fuldføre sin drøm om at få en uddannelse og blive i stand til at klare sig selv. Hun passer flittigt sin skole.

Vil du være fadder til pigen, skal du skrive ID: Tra II Indien, i feltet bemærkninger – når du udfylder fadderformularen.

 

Pige Casp projekt Indien, Mumbay
ID: CAP II
En pige, som er 9 år gammel. Hun og hendes familie har det godt her. Hun er stille af natur. Hun hjælper sin mor i hendes husholdningsarbejde.  Den lille pige studerer i 4. standard i Mary Immaculate Girls High School i Mumbai. Hendes skoletid er 12.30 til 18.30. Hendes trænertid er kl. 19.30 til 21.00. Hendes studietid er 9.00 til 11.00. Hun tager bussen til skole. Hendes yndlingsfag er matematik. Pigen bor hos sine forælder og sin farmor. Hendes far arbejder i en mobil butik, hendes mor arbejder som syerske derhjemme. Hendes farmor bor ved familien. Familiens ophold er i et lejet basis hus i chawl, vand og toiletfaciliteter er fælles i hendes område.
Vil du være fadder til pigen, skal du skrive ID: Cap II, i feltet bemærkninger – Når du udfylder fadderformularen.