Om Terre des Hommes Danmark

Terre des Hommes er en humanitær forening, godkendt af Indsamlingsnævnet under Justitsministeriet med en §4 tilladelse. Årsrapport, hvoraf seneste kan downloades her på hjemmesiden, revideres af Dansk Revision, Viborg.

Vi arbejder 100 procent ulønnet, ved siden af vores arbejde og vores drive er absolut basseret på frivillighed.

Vores fornemmeste opgave er at indsamle midler til børn i nød, uden skelen til kultur, race og religion.

Terre des Hommes Danmarks største kvalitetssignatur, er at de indsamlede midler går ubeskåret til børnene – det vil sige at vi bruger minimale procenter på administrationsomkostninger, så de gode intentioner ikke drukner i tung administration og bureaukrati. Det er filosofien bag Terre des Hommes Danmark, som har eksisteret i 55 år.

Vi er en fadderskabsforening, der via sponsorater og fadderskaber arbejder ud fra princippet om at hjælpe børnene lokalt. Det vil sige støtte og give mulighed for skolegang, at få en uddannelse, materialer til skolegang, foruden støtte til mad, vaccinationer, ordenlige sanitære forhold og andre nødvendige sundhedsudgifter. Vores langsigtede mål er at børnene lærer at klare sig selv.

Børn er vores fremtid. Vi kan ikke redde verden, men vi kan gøre en verden til forskel. Ved at hjælpe nedefra med at bekæmpe fattigdom, mulighed for større sundhed og give adgang til skolegang og uddannelse, lever vi op til FN´s Verdensmål.

Terre des Hommes Danmark er drevet af engagerede ildsjæle, som er med til at gøre en forskel. I øjeblikket arbejder vi med 26 forskellige projekter fordelt i Asien og Afrika, som hjælper og støtter tusindvis af børn.

Terre des Hommes Danmark blev stiftet i 1967 og er del af den internationale organisation Terre des Hommes International Federation (TDHIF), som i overensstemmelse med FN’s børnekonvention hjælper nødstedte børn med beskyttelse, mad, sundhed og skolegang uanset baggrund, race og religion.

Hvad kan du gøre?

Bliv fadder.

Støt med et enkelt beløb.

Bliv medlem.

Den historiske fortælling om Terre des Hommes International