Indvielse af WindowMaster Khetwadi IT uddannelsesprogram

Da WindowMasters direktør Erik Boyter nærmede sig sin 40 års fødselsdag huskede han tilbage på en rejse til Indien, hvis oplevelser havde gjort stærkt indtryk på ham. Fattigdommen. Armoden. Slummen. De fattige børn. Kontrasten til velstanden i Danmark

Derfor, i forbindelse med sin fødselsdag, besluttede han sig for at gøre en forskel: Han meldte ud, at han ville fordoble beløbet, han fik i gave, og donere pengene til Terre des Hommes’ arbejde i Indien.

De indsamlede penge blev begyndelsen på et frugtbart samarbejde mellem den 150 mand store danske virksomhed og Terre des Hommes Danmark.

Siden samarbejdets begyndelse har virksomheden hjulpet adskillige indiske børns fremtid på vej ved hjælp af fadderskaber.  Og sidste år gik virksomheden et skridt videre, da WindowMaster besluttede at finansiere to nye flotte computerlokaler for børnene på Khetwadi-skolen i et af Mumbais mange slumkvarterer.

WindowMaster IT academy, Khetwadi skolen i Mumbai.

WindowMaster IT academy, Khetwadi skolen i Mumbai.

Indvielsen fandt sted den 23. februar 2016, og der var både glædestårer og jubel, da dørene blev åbnet, og børnene så de 20 flotte computere. De fortalte, hvordan de drømte om en dag at blive ingeniører, læger, revisorer og skolelærere. Drømme, de nu er kommet et stort skridt nærmere takket være WindowMasters donationer. Endvidere støtter WindowMaster med to års undervisning af fuldtidsansatte computereksperter samt nye printere. Børnene, der går på Khetwadi-skolen i Mumbais slum, er dybt afhængige af den støtte, de modtager fra vores danske faddere til skolegang, uniformer, bog-materiale og et måltid mad. Hvis de var uden den månedlige støtte, ville de desværre i langt de fleste tilfælde være nødsaget til at lave børnearbejde eller tigge på gaden. For dem er muligheden for computerundervisning som en inderlig drøm, der bliver opfyldt.

Takket være WindowMaster har børnene fået mulighed for at følge med i vores konstant og hurtigt udviklende moderne samfund og de undervisningsmetoder inden for IT, der for os i den vestlige verden har været normen i mange år allerede.

WindowMaster er en af Terre des Hommes’ hovedsponsorer. WindowMaster er i løbende dialog med Terre des Hommes for at holde sig ajourført med, hvor der er størst behov for hjælp.

Om WindowMaster

WindowMaster blev grundlagt i 1990 med en vision om at skabe bedre bygninger især med fokus på et godt indeklima. I dag leverer virksomheden bæredygtige indeklimaløsninger til stort set alle bygningstyper. Virksomheden har i dag 150 medarbejdere fordelt i Danmark, Tyskland, England og Schweiz foruden et bredt forgrenet net af certificerede partnere kloden rundt.

Læs mere om virksomheden på deres hjemmeside; www.windowmaster.com.